NEW LUNG MA

NEW LUNG MA Authentiek Chinees Surinaams

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 723 beoordelingen
19 apr 2021 om 8:59 Smakeloos! Portie saté met pindasaus was zuur! Ik had het idee dat het eten van een paar dagen geleden was. Het is de 2e keer in korte tijd dat het eten verzuurd is. Ik heb hier persoonlijk al eens een klacht over doorgegeven. Ik bestel hier niet meer!
6 apr 2021 om 23:06 Het heeft geduurd maar het was moeite waard maar ook lekker warm. Niet verwacht Well done
5 apr 2021 om 21:36 Heerlijk en snelle bezorging. Top! Ga zo door!
2 apr 2021 om 22:06 Heeerlijk als altijd!!
28 mrt 2021 om 22:23 De tjauwmin had weinig tot geen smaak
26 mrt 2021 om 19:10 Vriendelijk, snelle bezorging, heerlijk eten!
6 mrt 2021 om 22:54 Het eten was er erg snel en het waren grote porties maar het is totaal niet in de smaak gevallen. De bami met kip zwom in olie en was zeer smakeloos.
2 mrt 2021 om 21:20 Prima gegeten. Bezorging netjes op tijd.
2 mrt 2021 om 10:13 Heerlijke maaltijd, en goed gevulde portie. Voor had er iets meer groente bij gemogen maar dat is persoonlijk. Maaltijd op tijd bezorgd volgens ingeschatte tijd .
1 mrt 2021 om 21:19 Heeeerlijk, ik ga altijd naar new lunga in amstersam Ganzehoef. Net zo lekker !!!!!
19 feb 2021 om 8:59 Wat een supersnelle bezorging! Op zich lekker gegeten, alleen hadden jullie mijn opmerkingen niet gelezen met specifieke wens. Volgende keer graag wel op letten.
18 feb 2021 om 18:47 Tjauwmin moksi metie was heerlijk deed me denken aan Kam Yin.. Zuurgoed erbij nog lekkerder!!